Over ons.


Mijn naam is Joyce Gerritsen ben getrouwd  en heb 3 kinderen. Sinds 17 januari 2014 ben ik de trotse eigenaresse van

Enjoy-Snackservice.

Na heel wat jaren gewerkt te hebben voor bazen in de horeca, heb ik de stoute schoenen aangetrokken om voor mij zelf te beginnen, met in de gedachte om een goed product naar de klant toe te serveren. na lang overleg is daar de mobiele frietwagen geboren. Dit om reden dat ik graag de mensen in dorpen die geen of een mindere cafetaria hebben te voorzien van hun wekelijkse lekkere frietjes! Bij ons geen gezeur 'is het product niet goed zoeken wij samen naar een oplossing'. Inmiddels 1 jaar verder is gebleken dat Enjoy-Snackservice een groot succes is !! 

Ons motto : uw wens is onze zorg 'niets is te gek bij Enjoy-Snackservice'.

Na 3 succesvolle jaren begint het een groot familiebedrijf te worden, waar iedereen met plezier aan mee werkt!

Vanaf halverwege 2015 is mijn dochter Kim er ook bij ingestapt en ontfermt zich buiten het frietjes bakken ook over de digitale wereld van Enjoy-Snackservice! (Facebook, Website's, Digitale schermen in de kraam, contact met klanten via e-mail)

Samen zorgen wij ervoor dat iedereen met plezier het doordeweekse frietje haalt en kan genieten van onze zelfbedachte en gemaakte TOPacties!

Ook zorgen wij ervoor dat op Feesten/evenementen & partijen het bij onze frietkraam met plezier genoten kan worden waar het feest kan worden voortgezet.

Dit mede door onze gedrevenheid, passie en de grote steun van ons gezin, daardoor zullen wij er alles aan doen om van Enjoy-Snackservice een gezellig en familiair bedrijf te maken waar iedereen met plezier naartoe gaat!

 


wij gaan voor kwaliteit !!!